Sarı kırmızılı ekibin deneyimli teknik direktörü Hikmet Karaman antrenman öncesi futbolcularla toplantı yaptı. Kayserisporlu futbolcular daha sonra kondisyon ve pas ve taktik çalışması gerçekleştirdi. Sakatlıkları bulunan Arif Kocaman ve Bernard Mensah takımdan ayrı düz koşu yaptı.

KAYSERİSPORLU ONUR BULUT: LİGİ EN İYİ YERDE BİTİRMEK İSTİYORUZ

Antrenman öncesi basın mensuplarına konuşan Kayserisporlu futbolcu Onur Bulut, Her maçta olduğu gibi kazanmaya oynayacağız. Evimizde oynayacağız. Ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası yarıfinal maçına da özgüvenle gitmek istiyoruz. Önümüzdeki iki maçı da kazanmaya çalışacağız. Herkesin Kadir Gecesi kutlu olsun. İnşallah gelecek sene de hep beraber orucumuzu tutarız, bayramımızı kutlarız" açıklamasında bulundu.

TALHA SARIASLAN: GOL KRALLIĞINDAKİ BAŞARIM TAKIMIMIN BAŞARISI

U19 Süper Ligi'nde 15 golle gol krallığının zirvesinde yer alan Kayserisporlu 18 yaşındaki futbolcu Talha Sarıaslan ise, "Önümüzde önemli bir maç var. Bu maçın hazırlıklarına dün başladık. Takımın morali gayet iyi. Bu maça en iyi şekilde hazırlanıp kazanmayı hedefliyoruz" dedi.

U19 Süper Ligi'nde gol krallığında zirvede olmasının sorulması üzerine Talha Sarıaslan, "Gol krallığında zirvedeyim. Bu sadece benim çabamla olmadı, bütün U19 takımının sayesinde oldu. Onlar olmasa ben gol krallığında zirvede olamazdım. Hikmet Karaman hocamın şans vermesi durumunda elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi