Kayserispor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, "Lige güzel bir başlangıç yaptık, inşallah bu başlangıcı devam ettireceğiz" dedi.
Mutlu Topçu,  PTT 1. Lig'in ilk haftasında deplasmanda Orduspor'u 1-0 mağlup ettiklerini söyledi.
İyi bir futbol sonucunda 3 puana ulaştıklarını söyleyen Topçu, "Lige güzel bir başlangıç yaptık, bunu devam ettirmek istiyoruz. Deplasmandan 3 puanla dönmek bizim için sevindirici. Zor bir karşılaşmadan alınan galibiyet iyi oldu. Lige 3 puanla başlamak önemli" diye konuştu.
Ligin ikinci haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u konuk edeceklerini ifade eden Topçu, "Rakibimiz, lige iyi transferlerle başladı, ligin ilk haftasını beraberlikle tamamladı, üretken futbolculara sahip. Bizim için zor bir maç olacak. Hedefimiz tabii ki 3 puan. Sahamızda daha agresif ve daha göze hoş gelen futbol oynamak istiyoruz" dedi.
"TARAFTARSIZ FUTBOL OLMAZ"

Topçu ,Hedeflerinin PTT 1. Lig şampiyonluğu olduğunu ve şampiyonluk yolunda taraftar desteğinin önemli olduğuna dikkati çekti. Topçu sözlerini şu şekilde sürdürdü;
"Taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Biz galip geldikçe tribünlere daha fazla taraftar gelecektir. Biz her zaman taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Taraftar olmadan futbol bir anlam ifade etmiyor. Taraftarsız oynamak çok zor. Orduspor maçında taraftarımız yanımızda değildi, bu zorluğu gördük. Onlar yanımızda olduğu sürece mutluyuz. Biz de inşallah sezon sonunda şampiyon olarak taraftarımızı mutlu edeceğiz." 
Editör: Haber Merkezi