Süper Ligin 35’inci haftasında deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Hes Kablo Kayserispor’un ilk 11’i belli oldu. Geçtiğimiz hafta Antalyaspor maçı öncesinde ısınma hareketleri sonrası sakatlanan İlhan Parlak kadroda yer almadı.

İşte Kayserispor’un ilk 11’i; Doğan Alemdar, Aziz, Kolovetsıos, Uğur Demirok, Zoran, Attamah, Avramovskı, Lennon, Petro, Muğdat, Luckassen

Yedeklerimiz: Silviu Lung, Mario Paz, Ramazan Civelek, Cristian Sapunaru, Melih Okutan, Yasir Subaşı, Besard Sabovic, Karlo Muhar, Denis Alibec, Anton Maglica.

İttifak Holding Konyaspor ise sahaya şu ilk 11 ile çıkacak; Ibrahim Sehic, Guilherme Sitya, Abdülkerim Bardakcı, Nejc Skubic, Adil Demirbağ, Zymer Bytyqi, Marko Jevtovic, Deni Milosevic, Amir Hadziahmetovic, Jesse Sekidika, Sokol Cikalleshi.

40 puanla orta sıralarda bulunan yeşil beyazlılar, üst sıralara tırmanmak istiyor. Konyaspor'da, sakatlıkları devam eden Alper Uludağ, Anicic, Eray Birniçan ve Ahmet Çalık forma giyemeyecek. 5 maçtır kazanamayan ve 33 puanı bulunan Hes Kablo Kayserispor ise 3 puan hasretini bitirmeyi hedefliyor. Düşme hattında bulunan sarı-kırmızılılar ligde kalmak için mücadele ediyor. Kayseri ekibinde sakatlıkları bulunan İlhan Parlak, Campanharo ve Ömer Uzun kafileye alınmadı.

Editör: Haber Merkezi