KAYSERİ Valisi Orhan Düzgün, Kayserispor'un yarın Ankara deplasmanında ilk Süper Lig maçını oynayacağı Osmanlıspor maçından önce sarı kırmızılı takıma moral ziyaretinde bulundu, baklava ikram etti.

Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Murat Eskici'yle birikte Kayserispor'un Karpuzatan semtindeki Kadir Has Tesisleri'ni ziyaret eden Vali Orhan Düzgün, Kulüp Başkanı Recep Mamur ve yöneticilerle sohbet etti. Teknik direktör Tolunay Kafkas ve oyuncularla tek tek tanışan Vali Orhan Düzgün, şöyle dedi:

"Ankara deplasmanında sizden puan veya puanlar bekliyoruz. Kayserispor, bir sezonluk aradan sonra yeniden Süper Lig'e döndü. Kayserispor'un Süper Lig'de kalıcı olacağını düşünüyorum."

Başkan Recep Mamur'da Vali Düzgün'e teşekkür etti, "Şu anda Anadolu takımlarıyla eşdeğer bir kadro oluşturduk. Kayserispor sezonu iyi bir yerde bitirecek. Bunu herkes bilsin" dedi.

ERCİYESSPOR'U DA ZİYARET ETTİ

Vali Orhan Düzgün ve beraberindekiler, daha sonra Kayseri Erciyesspor'un Hürriyet Yeniköy Tesisleri'ne gitti. Kulüp Başkanı Ziya Eren ve yöneticiler, Vali Orhan Düzgün'e teşekkür etti, "Süper Lig'deki harcamalarımızla, PTT 1'inci Lig'deki harcamalar aynı . Ancak gelirimiz yüzde 90 oranında düştü. Bu yüzden kadromuzda Kayserili oyunculara şans vermek zorunda kaldık" diye konuştu.


Editör: Haber Merkezi