PTT 1.Lig lideri Kayserispor kadrosuna yaptığı 4 oyuncu takviyesinin ardından Antalya kampında Süper lig takımlarını kıskandıran görüntüde antrenman ve özel maçlar yapıyor.


Antalya Belek’in en gözde spor oteli Gloria Olimpiyat Arena’da topla çalışmanın yanı sıra her türlü spor aletlerinin bulunduğu 4 sayrı salon ve 2 olimpik havuzda da ligin ikinci yarısına kendisini hazırlayan sarı kırmızılı yöneticiler kampı ziyaret eden Vali Orhan Düzgün,Onursal başkan ve Kayseri Büyükşehir belediye başkanı Mehmet Özhaseki, kulüp başkan adayı Bekir Yıldız,yönetici adayları Mehmet Büyükbaş, Nuri Çiftci, Yücel Şahin, İskender Belük’e şampiyonluk sözü verdiler.

Büyükşehir ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, Antalya kampı ziyaretinde Kayserisporlu oyunculara "Kafanızı paraya pula takmayın. Size ne söz verildiyse yerine getirilecektir. Kayseri halkı sizden şampiyonluk bekliyor. Süper Lig'e yeniden dönme yolunda sizlerde, bizlerde, Kayserililer de taraftarıyla, spor adaylarıyla medyasıyla yanınızdadır’’ dedi.
Editör: Haber Merkezi