Başkanı Harun Şahin yaptığı açıklamada, "Hedefİmiz bu yıl Türkiye 1.Lig B Klasmanda oynamak ve bu hedefimizi gerçekleştirebilmemiz için genç ve teknik anlamda yeterli sporculara ihtiyacımız var. Antrenörümüz Levent Kaya Hocamızla birlikte eksik mevkide sporcular için çalışmaları hızlandırdık. Hocamın çalışmaları sonucunda da 4 sporcuyu takıma transfer ettik. Hedefimizi gerçekleştirebilmek için Ankara'dan, Adana'dan ve Kütahya'dan 6 sporcuyla görüşme halindeyiz. Birkaç güne kalmaz bu sporcularla ilgili transferde netleşecek" dedi.

Antrenör Levent Kaya ise yaptığı açıklamada, "Yaş ortalaması 16 olan bir takımım var. 24 Eylül 2014 tarihinde Kahramanmaraşta başlayacak olan yükselme maçlarına daha iyi çıkabilmemiz için sporcu takviyesine ihtiyacımız vardı. Bunun için ilk tercihimiz geçmiş yıllarda rakiplerimizden olan 51 Niğde Spor Kulübü ile görüştük ve 4 sporcusunu renklerimize bağladık" diye konuştu.

Kaya; transferleri şu şekilde tanıttı:
"1994 doğumlu sol kanat Miraç Kaçur, 1994 Doğumlu sol oyun kurucu Kemal Usluer, 1993 doğumlu orta oyun kurucu Hursit Yıldızlı ve 1993 doğumlu kaleci Atakan Akbey'i KVK Spor Kulübü'ne kazandırdık. Görüştüğümüz 5-6 sporcunun durumu da birkaç gün içinde belli olacak ve Kahramanmaraşa Kayseri en iyi şekilde temsil etmek için gideceğiz."
Editör: Haber Merkezi