MELİKGAZİ Belediyespor Kulüp Başkanı Serdar Öztürk, Voleybol 2. Ligi kuralarının ve fikstürünün çekildiğini, Melikgazi Belediyespor'un bu sezonda B grubunda Kayseri'yi temsil edeceğini bildirdi.

Ankara'da yapılan kura çekimi sonucunda Melikgazi Belediyespor'un mücadele edeceği B grubu şu takımlardan oluştu; Ankara TVF Spor Lisesi, Bingöl Solhanspor, Çankırı Gençlik, Erzurum Palandöken Belediye, Gümüşhane Torul Gençlik, Hatay Büyükşehir Belediye, Hatay Payas Belediye 2011, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye, Kars Genç Kafkas, Malatya Büyükşehir Belediye, Tokat Niksar Belediye, Trabzonspor, Van Erciş Şekerspor.

4 Ekim tarihinde başlayacak olan ligin ilk karşılaşmasında Melikgazi Belediyespor deplasmanda Trabzonspor takımının konuğu olacak. Kulüp Başkanı Serdar Öztürk, ''Bu sezonda zorlu bir grupta play-off mücadele edeceğiz. Genç bir takım kurduk ve bu genç takıma birkaç transfer yaparak gücümüze güç katacağız. Ekim ayının ilk haftasına kadar lige hazır hale geleceğiz. 2015-2016 sezonunun tüm takımlara ve Melikgazi Belediyespor camiasına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.


Editör: Haber Merkezi