Yeni sezon öncesi hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanlarla başlayan Samsunspor, birinci etap kampı için bugün Kayseri'ye geldi. Kırmızı-beyazlı takım bu yıl hizmet vermeye başlayan Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde ilk antrenmanı gerçekleştirdi. Teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetimindeki antrenmanda futbolcular ısınma, beşe iki ve dar alanda pas ve şut çalışması yaptı. 18 Temmuz'a kadar Erciyes'te çalışmalarını sürdürecek Samsunspor'un, kamp döneminde Hes Kablo Kayserispor ile de hazırlık maçı yapması bekleniyor.

MEHMET ALTIPARMAK: ÇOK GÜZEL BİR TESİS OLMUŞ

Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Yeni sezon şimdiden hayırlı olsun. Kayseri'ye yapılan bu tesisin ilk misafiri biziz. Çok güzel, muhteşem bir tesis yapmışlar. 6 saha daha yapılacakmış sanırım burası geleceğin kamp merkezi olacak. Biz çalışmalara Samsun'da başladık. Geçen sene kıl payı kaçırılmış bir şampiyonluk vardı bu sene eski futbolcularımızla yeni transferleri kaynaştırıp iyi bir aile ortamı oluşturup hedefimize ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.

SERKAN ÇERİ: ERCİYES, AVRUPA'NIN VE TÜRKİYE'NİN EN İYİ KAMP MERKEZİ OLACAK

Kayseri Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nin işletmecisi TSS Tur Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Çeri ise "İlk takımı kamp çalışmaları için Kayseri'ye getirdik. Samsunspor ile kampa başladık. Görüştüğümüz birçok takım var. 2 senedir yaptığımız çalışmalar sonucunda kamp merkezimizde ilk misafirimiz olan Samsunspor'u ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bence, Erciyes Yüksek Kamp Merkezi Türkiye'nin en iyi kamp merkezi. Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'ne 6 futbol sahası daha yapılacak. Burası Türkiye'nin ve Avrupa'nın en iyi kamp merkezlerinden biri olacak" açıklamasında bulundu.(BGC)

Editör: Haber Merkezi