AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Kayseri'ye çok önemli tesislerin kazandırıldığını ifade ederek, "Türkiye'nin en önemli, en iyi olimpik havuzlarından birisine sahibiz" dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekilleri, şehirdeki eksiklikler ve yapılması gereken çalışmalar hakkında, il müdürlüklerinden brifing almaya devam diyor. Bu kapsamda, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Mehmet Özhaseki, Yaşar Karayel, Ahmet Doğan, Kemal Tekden ve Havva Talay Çalış ile il yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'den, brifing aldı.

İl Müdürü Murat Eskici, müdür yardımcılarının da yer aldığı toplantıda, milletvekillerine, şehir merkezi ve ilçelerdeki tesisler hakkında bilgi verdi. Eskici, proje aşamasındaki tesisleri de anlatarak bu tesislerin bir an önce il ve ilçelere kazandırılması için milletvekillerinden yardım istedi. Verilen brifing sonrasında heyet adına açıklama yapan, AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, şehre yapılan spor tesisleri hakkında, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'den önemli bilgiler aldıklarını bildirdi. Karayel, ''Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz Kayseri'de önemli tesislere sahip. Önceki Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki, bu tesislerin şehrimize kazandırılması konusunda çok büyük katkı sağladı. Bu tesisler şimdi Kayseri'nin yükünü çekiyor. Gençlerimiz buralarda spor yapıyorlar. Özellikle olimpik havuzlarımız ful dolu. Türkiye'nin en önemli olimpik havuzlarından birisine sahibiz. Bunlarla da övünüyoruz. Yaz dönemlerinde gençlerimiz için buralar Kayseri'nin denizi haline geliyor. Bu bakımdan eğitim ve öğretime de çok büyük katkı sunuyor. Bugün de ilçelerimize yapılması planlanan tesisler hakkında bilgi aldık. Kayseri'de özellikle genç nesle hitap edecek ne kadar tesis yapımı planlanıyorsa bunları ödenekleri ile ilgili hükümet nezdinde gerekli temasları yapacağız. İnşallah bu dönem içerisinde eksiklerimizin hepsi yapılmış olacak. Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte bu çalışmaların takipçisiyiz" dedi.

Editör: Haber Merkezi