Kocasinan Belediyesi tarafından yaptırılan Yenişehir Spor Salonu’nun açılış töreninde konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Tamamladığımız spor salonu gençlerimize hayırlı olsun. Sporcu gençlerimiz yüzümüzü güldürüyorlar. Masa tenisinde milli takımın ana kadrosu Kocasinanlı gençlerden oluşuyor. Bayrağımızı gönderde dalgalandırıyorlar. Başarılarının devamını diliyorum. Yenişehir Mahallesi’nde açılışını yaptığımız tesisimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da yaptığı konuşmada, “Açılışı yapılan salonumuzun Türk Milleti’nin ruhuna, felsefesine uygun sportif gençler yetiştirmesini arzu ediyorum. Kocasinan Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Uyum kültürünün en güzel örneklerinden birisi bir tarafta milli eğitimin okulları diğer tarafta belediyemizin yaptığı spor salonu. Hayırseverleri ile anılan bir şehre hizmet etmenin keyfini yaşıyoruz. Kocasinan, 93 mahallesi 400 bini aşan nüfusu ile gelişen, güzelleşen ve her gün yeni tesisler ile buluşan iyi bir noktada. Kocasinan’daki gelişmeler hepimizi heyecanlandırıyor" ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, açılışı yapılan tesisin hayırlı olmasını dileyerek, “Bizim yıllardır misyonumuz, belediyecilik anlayışımız, hizmet anlayışıdır, eser siyasetidir. Büyük projeler ortaya koyduk. Ömrümüz hizmetle, dua alarak geçti. Hayırseverlerimize teşekkür ederiz. Osman Ulubaş amca emekli maaşıma kadar hayır yapacağım diyor. Allah razı olsun. Spor salonumuzun hayırlı olmasını diliyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.

Konuşmaların ardından spor salonu protokol üyelerinin kurdele kesmesinin ardından hizmete girdi. Açılış törenine, Özhaseki ve Büyükkılıç’ın yanı sıra Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Veli Böke, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, hayırsever işadamı Osman Ulubaş, meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, bölge sakinleri ve davetliler de katıldı.

Editör: Haber Merkezi