Eğitime TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Merkez Sekreteri Ali Rıza Akdora, Türkiye Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu Üyesi Necmettin Keleş, TÜRMOB Etik Komitesi Üyesi Latif Taş ve SMMM Alp Buluş konuşmacı olarak katılırken, Kayseri SMMM Odası Yönetim Kurulu üyeleri ve serbest muhasebeci, mali müşavir de dinleyici olarak katıldı.

Kayseri SMMM Odası Başkanı Suat Özsoy, geçirmiş olduğu ameliyat nedeniyle toplantıya katılamadı. Özsoy bir mesaj yayınlayarak çok verimli bir eğitim olacağına inandığı bildirdi.

Eğitimin açılış konuşmasını yapan Oda Başkan Yardımcısı Mustafa Kükürtçüoğlu ise, TÜRMOB tarafından verilen Farkındalık Eğitimi kapsamında bugün meslek mensuplarının mesleki hizmet ve kalite güvence ilke ve esasları, haksız rekabetle mücadele yazılımı, etik eğitimi ve etik sözleşme konularında bilgilendirileceğini söyledi.

TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Merkez Sekreteri Ali Rıza Akdora ise konuşmasında TÜRMOB tarafından meslek mensupları arasında farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen bu eğitimin mesleki hizmet kalitesi ve etik anlayışıyla ilgili olarak büyük önem arz ettiğini belirtti.

SMMM. Alp Buluç, Mesleki Hizmet ve Kalite Güvence İlke ve Esasları, Türkiye Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu Üyesi Necmettin Keleş Haksız Rekabetle Mücadele Yazılımı ve TÜRMOB Etik Komitesi Üyesi Latif Taş ise Etik Eğitimi ve Etik Sözleşme konularında birer sunum yaparak katılımcıların sorularını yanıtlandırdı.
 
Editör: Haber Merkezi