İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, İstasyon ve Hastane Caddesi esnafının sorunlarını dinledikten sonra gece kahvehane, taksi durakları ve bazı mahalleleri de ziyaret etti, yurttaşlarla buluştu.

ESNAFIMIZ ÇOK DERTLİ

İflas tehdidi ile ilgili kimse önünü göremez oldu diyen Kocasinan Belediye Başkan Adayı Hasan Sami Özvarinli,her gün sokaktayız,insanların içindeyiz,gördüğümüz en net durum AK Parti iktidarından büyük bir memnuniyetsizlik var! Özellikle dövizdeki dengesizliğin vurduğu piyasa, nakit akışındaki gerilim nedeniyle büyük sıkışıklık yaşıyor. Esnafımız çok dertli, borç faizlerinin ödenmesi konusunda çok ciddi sıkıntılar var. İflas tehdidi nedeniyle kimse önünü göremez halde. Böyle giderse istihdam alanında ciddi sıkıntıların baş gösterdiği ve işsizlik furyasının en önemli gündemi oluşturduğunu günleri yaşıyoruz. Bu durum sürdürülebilir bir durum değildir ” ifadesini kullandı.

VATANDAŞLARIMIZ, GEÇİM VE HUZUR İSTİYOR

Özvarinli sözlerine şu ifadelerle devam etti:”İnsanlarımız artık memleketinin normalleşmesini istiyor. Siyasi ötekileştirmeler yüzünden toplumun ayrışma eğilimi, bütün yurttaşların ortak kaygısı. Vatandaşlarımız, yaşanabilir bir şehir istiyor. Üretim alanlarının olmasını istiyor. Ortak akılla, toplumun gerçek sorunlarını çözecek yeni düzenlemeler ile toplumsal mutabakat sağlamış, bu şehrin akılla yönetilmesini istiyor. Alt ve üst yapısı demode olmuş, bir ilçede yaşamanın zor olduğunu söylüyorlar ve iyileştirilmesini istemiyorlar.Çalışarak üretmek,kimselere muhtaç olmadan huzur ve refah,iş aş sorunları olmadan yaşamak istiyorlar.”

Sofradaki ekmeğin, tenceredeki aşın artması bütün yurttaşların ortak beklentisi diyen Özvarinli,”Kayseri’nin ve Kocasinan’ın çağdaş örnekleriyle aynı hizmet standartlarına kavuşturulmasını istiyorlar. İş, ekmek ve aş konusunda büyük yoklukların yaşandığı bir memleket yerine, ortak akılla yönetilen, huzurlu ve saygın bir Kayseri olarak, Kayseri’nin ülkede hak ettiği yerini almasını istiyorlar.”

BÜYÜ BOZULDU İYİ PARTİ OLARAK BİZ HAZIRIZ

AK Partinin ilk dönemlerdeki büyüsü artık bozuldu diyen Özvarinli,”Vicdanlar harekete geçti.Millet Değişim talep ediyor,bir dönüşüm yenilenme bir yeni belediyecilik anlayışını bekliyor.Bu değişime öncülük edecek bilgi biri-kimine sahip kadrolarımızla ve millete nefes aldıracak projelerimizle İYİ Parti olarak biz yerel yönetimleri yönetmeye hazırız.Sandıkla gelenin sandıkla demokrasi içerisinde görevini kendinden sonrakilere teslim edebilekleri günü bekliyoruz ve Vatandaşlarımızın arzuyla beklediği o güne az kaldı.Kayseri’mizin geleceği için yapılacak tek şey,demokrasiye inanmış milletimizin,vatandaşlık görevlerini yapmak üzere 31 Mart’a sandığa gitmeleri olacaktır ”şeklinde konuştu.

“CENNET KOKULU ÇOCUKLARIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Millet İttifakı’nın büyük ortağı İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dursun Ataş, Talas Belediye Başkan Adayı Osman Haymana, Cumhuriyet Halk Parti(CHP)Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sema Karaoğlu ve İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Hasan Sami Özvarinli, seçim çalışmaları kapsamında Mimarsinan Mahallesi’nde faaliyet gösteren özel bir Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni birlikte ziyaret ettiler. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dursun Ataş ve İlçe Belediye Başkan Adayları,engelli çocuklar ve onların alilleriyle( eve beyinleriyle) bir araya geldiler.

Dr.Özvarinli burada yaptığı konuşmasında”,Bir tıp doktoru olarak sorunlarınızı benden daha iyi bilen olamaz. Özellikle engelli çocuklarımız toplumun kanayan bir yarası.Biz engelli çocuklarımıza sahip çıkacağız.İşte gönül belediyeciliği böyle olur.Bu tür özel eğitim merkezlerinin maliyeti yüksek.Cennet kokulu çocuklarımız için haftanın 4-5 günü ailelerinin gönül rahatlılığıyla bırakacakları 1500 kişi kapasiteli ve tam donanımlı,hatta yatılı bile kalabilecekleri engelsiz yaşam ve eğitim merkezi açacağız.Ayrıca engelsin taksi projemizde var.Sosyal ve gönül belediyeciliği böyle olur,özel eğitim merkezlerini de,entegre ederek onları da mağdur etmeyeceğiz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi