Bilfen İlköğretim Kurumlarında yıllardır düzenlenen “Kışa Merhaba Konserleri” nin durağı bu kez de Kayseri oldu. Geleneksel hale getirdiği “Kışa Merhaba Konserleri” ni İstanbul dışında hizmete açtığı her okuluna da taşıyan Bilfen, kışın soğuk günlerini öğrencilerin muhteşem performanslarıyla ısıtmayı başardı.


      
Bilfen Kayseri İlköğretim Kurumu Konferans Salonunda gerçekleşen konser iki bölümden oluştu. İlk bölümde müzik öğretmenleri eşliğinde sahne alan 2, 3 ve 4. sınıf koro öğrencilerine 5, 6, 7 ve 8. sınıf orkestra öğrencileri de eşlik etti. Klasik eserlerden popüler müziğin yerli ve yabancı en güzel örneklerinden derlenen bir repertuarla velilerin ve basın mensuplarının karşısına çıkan öğrenci ve öğretmenler izleyenlerden tam not aldılar.


      


Birinci bölümde tadımlık bir merhaba ile öğrencilere eşlik eden Bilfen İlköğretim Kurumları Müzik Öğretmeni ve sanatçı Eda Özülkü ile eşi Metin Özülkü konserin ikinci bölümünde ise gösterdikleri performans ve seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla kulakların pasını sildi.
       Geceyi bir müzik şölenine dönüştüren öğrencilere coşkulu alkışlarıyla eşlik eden velileri de uzun süre unutulmayacak bir geceye tanıklık ettiler.



HABER:SELAHATTİN KARAKOÇ
Editör: Haber Merkezi