Seçim sathına girdiğimizden bu yana günde 5 bin üye kaydetmeye başladık. Ulaşmış olduğumuz üye sayısıyla birlikte hem Milliyetçi Hareket Partisi’ni hem de İYİ Parti’yi geride bıraktık ve ülkede en çok üyeye sahip 3’üncü siyasi parti olduk. İlk önce 31 Martta yerel yönetimlerde, 2028’de de genel iktidar olacağız” dedi.


Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Teşkilatı tarafından Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılımlarıyla miting gerçekleştirildi.
Meydanlarda, caddelerde, anketlerde Millî Görüş, Yeniden Refah rüzgârları estiğini söyleyen Genel Başkan Fatih Erbakan, siyaset uzmanlarının da bu seçimde oylarını artıracak siyasi partinin ‘Yeniden Refah’ olduğunu belirttiğine de dikkat çekerek “Bunun en büyük göstergesi de partimizin üye sayısıdır. Partimizin mevcut üye sayısı 516 bin 800’e yükseldi.

Kayseri’de Sıcaklıklar Artıyor Kayseri’de Sıcaklıklar Artıyor

Öyle muazzam bir bereket var ki 6 aydır günde 2 binin üzerinde üye kaydediyorduk. Seçim sathına girdiğimizden bu yana günde 5 bin üye kaydetmeye başladık. Ulaşmış olduğumuz üye sayısıyla birlikte hem Milliyetçi Hareket Partisi’ni hem de İYİ Parti’yi geride bıraktık ve ülkede en çok üyeye sahip 3’üncü siyasi parti olduk. Seçimlerden sonra da bu hızla devam edeceğiz, en kısa zamanda bir milyon üyeye ulaşacağız. İlk önce 31 Martta yerel yönetimlerde, 2028’de de genel iktidar olacağız” diye konuştu.

Editör: SELAHATTİN KARAKOÇ