Kayseri Yerel Haber’in sorularını yanıtlayan İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Tansu Şener, yerel seçimlere ilişkin önemli mesajlar verdi.

İYİ Parti İl Başkanı Tansu Şener, partisinin Kayseri İl ve ilçe Belediye Başkanlıkları için yapılan hazırlıklardan bahsetti. Yerel Haber’e konuşan Şener, "31 Mart yerel seçimleri partimiz için çok önemli, bu seçimlere güçlü kadromuz ve önemli isimler hazırlanıyoruz. 31 Martta milletimiz çok açık bir farkla adaylarımızı destekleyeceklerine inanıyorum. Kayseri Halkına ve milletimize hizmet etme yolunda yürüyoruz.

Türkiye'nin her yerinde ve Kayseri’mizde İYİ Parti’nin hizmet etme mücadelesi var. Bu şehirde 30 senedir aksamaları aksattıklarını görüyoruz. İnanıyoruz ki bu seçimde başta merkez olmak üzere inşallah tüm ilçelerimizde başarılı bir netice alacağız. Tabi halkımızın önüne önemli isimleri aday olarak koyacağız. Kayseri’de hizmet etme heyecanını, mücadelesini vereceğiz" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Tansu Şener’den iki büyükşehir için yerel seçim yorumu! İstanbul ve Ankara’ya dikkat çekti. Şener, Ankara ve İstanbul’u CHP tekrar alır diye konuştu.

'ADAYLARI YILBAŞIN'DAN SONRA AÇIKLAYACAĞIZ'

Kayseri’de Sıcaklıklar Artıyor Kayseri’de Sıcaklıklar Artıyor

Yılbaşından sonra adaylarını açıklayacaklarını da belirten Şener,"3,5 aylık bir süreç kaldı önümüzde. Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Kayseri’de de çok iddialı bir şekilde seçime hazırlanmış olacağız. İYİ Parti olarak müstakil ve tek başımıza gireceğiz seçimlere. Genel Merkezimiz ve bizler adaylarımızın belirlenmesi için çalışıyoruz. Adaylarımızla saha indiğimizde Türkiye genelinde bir yaklaşım ortaya koyulacak" diye konuştu.

Haber- Selahattin KARAKOÇ

Editör: SELAHATTİN KARAKOÇ