CHP Birçok İlde Adaylarını Açıkladı: CHP Birçok İlde Adaylarını Açıkladı:

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri 14 Mayıs Pazar günü yapılacak. AK Parti milletvekilliği genel seçimleri aday adaylığı başvuruları ise bugün başladı. Milletvekilliği aday adaylığı için ilk başvuruyu Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu Genel Başkanı Mustafa Özcan yaptı.

Ülkenin geleceği ile alakalı bir seçime girildiğini söyleyen Özcan, “Ülkemiz için çok önemli, geleceğe yönelik, ülkemizin geleceği ile alakalı, hatta dönüm noktası diyeceğimiz bir seçime giriyoruz. Bizde bu seçimde Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu genel başkanı olarak, 12 tane federasyonu birleşerek oluşturduğumuz Konfederasyonun teşviki ile aynı zamanda Kayseri’deki 20’ye yakın derneğimizin teşviği ile şu anda Kayseri’de önümüzde ki seçimlerde ilk AK Parti adayı olarak müthiş bir mutluluk ve heyecan içerisindeyim. Rabbim hayırlı eylesin. Önümüzdeki dönemde de inşallah memleketimize faydalı, vatan millet aşkı ile yanan adaylarımız ön plana çıkarak doğru insanların geleceği ümidindeyim. İnşallah en güzel günler Türkiye’nin olacak. AK Parti ile Türkiye dünyada tekrar fazlasıyla hak ettiği yeri alacağını inanıyorum. Kayseri’de ilk açıklamayı biz yaptık inşallah hayırlı gelir. Bizim ya da başkasının olması önemli değil şu anda Türkiye’nin bekası önemli. Onun için bütün varlığımızla, ülkemizin arkasında olacağımızı, memleketimizin yanında olacağımızı, Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye’nin en iyi yerlere geleceğine inancım var. Kesin olarak söylüyorum AK Parti yeniden bu seçimi alacak. Cumhur ittifakı yoluna devam edecek” şeklinde konuştu.

Ülkeyi daha ileriye götürmek için AK Parti’yi seçtiğini dile getiren Özcan, “Öncelikli büyük, güvenilir bir lider, Türkiye lideri aynı zamanda dünya lideri. Dünya mazlumlarına sahip çıkan, dünyadaki Müslümanların temsilcisi olan, Birleşmiş Milletlerde sadece 5 kişinin değil dünyanın var olduğunu anlatan, Türkiye’nin 20 yılda nereden nereye geldiğini gördüğümüz için, daha ileriye götürmek için, daha iyiye gitmek için ve ülke menfaatine değil de kötülüğüne çalışan adamları tek başına karşı durduğu için, aynı zamanda vatan millet için doğru olan yola girdik. Doğru olan yolda da ilerlemeyi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.