Müteşebbis Gücümüz, Kayserimiz İçin bir Değer Müteşebbis Gücümüz, Kayserimiz İçin bir Değer

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz; “Yerel seçimler bizim için oldukça önemli zira AK Parti teşkilatçılık anlayışının temelinde Sayın Cumhur Başkanımızın Büyük Şehir Belediye başkanı dönemine ait hizmet anlayışı var ve bu hizmet anlayışının sekteye uğramadan daha da artarak devam etmesini diliyoruz. Milletimize hizmetkarlık yolunda en önemli adım yerel seçimler ve yerel belediyeciliktir” dedi.  
AK Parti 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri aday adayı başvuruları sürecine dair basın toplantısı gerçekleşti. Millete hizmet etmenin en önemli adımlarının yerel seçimler ve yerel belediyecilik olduğunu ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz; “Yerel seçimler bizim için oldukça önemli zira AK Parti teşkilatçılık anlayışının temelinde sayın Cumhur Başkanımızın Büyük Şehir Belediye başkanı dönemine ait hizmet anlayışı var ve bu hizmet anlayışının sekteye uğramadan daha da artarak devam etmesini diliyoruz. Milletimize hizmetkarlık yolunda en önemli adım yerel seçimler ve yerel belediyeciliktir” dedi.  
Basın toplantısında AK Parti’nin 31 Mart seçimlerinde izleyeceği çalışma sistemini de belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz; “Büyükşehir belediye başkanlığı, İl belediye başkanlığı , ilçe belediye başkanlığı ve belde belediye başkan adaylığı müraacatları 17 kasım tarihine meclis üyesi aday başvuruları ise 3 Aralık tarihine kadar devam edecek. Başvurular bu dönem de online şekilde ‘akparti.org.tr’ den yapılacak” şeklinde konuştu. 
Aidat ödemelerinin bağış olarak alınacağını belirten Ali İhsan Yavuz; “Bu sefer başvuru aidatı yerine bağış almaya karar verdik. Büyükşehir belediye başkan adaylarımız 50 bin TL, İl belediye başkan adaylarımız 30 bin TL, İlçe belediye başkan adaylarımız 20 bin TL, Belde belediye başkan adaylarımız 10 bin TL,  Büyükşehir’in ilçelerinin meclis üyeleri 10 bin TL, Büyükşehirlerin dışında kalan illerin ilçelerinin meclis üyeleri de 5 bin TL bağış yapmak suretiyle aday müraacatlarını kabul edeceğiz. Bağışlar tüm dünyanın gözleri önünde vahşice işlenen ve soykırıma varan saldırılardan etkilenen Gazzeli kardeşlerimizin temel insani ihtiyaçlarını karşılanması için AFAD üzerinden inşallah kendilerine ulaşmış olacak” dedi.

Editör: SELAHATTİN KARAKOÇ