Bu gergin ortamda insanların birbirlerini kolaylıkla kırıp incitebildiğini ifade eden Arıkan, seçimlerin geçici bir süreç olduğunu ve sürecin nezaket ve sağduyulu davranılarak atlatılmasının ülkenin menfaatine olacağını vurguladı.

Gerek siyaset hayatı gerekse siyasetten önceki hayatının hiçbir döneminde bilerek ve isteyerek kimseyi kırmadığını dile getiren Arıkan, “Hayatım boyunca herkese ve özellikle siyasi partilere göstermiş olduğum nezakete rağmen; iftira atmaya, provoke etmeye, yalan söylemeye, afişlerimizi indirmeye, ses kasetleri ile montaj yapmaya devam ediyorsunuz. Peki, biz ne yapıyoruz? Gülümsemeye devam ediyoruz. Gülümseyerek sağduyu ve nezaketimizi gösteriyoruz. Bize karşı hasmane tavırlar sergileyenleri de aynı nezaket ve sağduyu göstermeye bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Amaçlarının ülkeye hizmet etmek olduğunu dile getiren Arıkan, “Bunu hep birlikte başarabiliriz. Farklılıklarımız bizim zenginliğimizdir. Bunu ayrıştırıcı bir unsur olarak görmemek gerekir” dedi.

Saadet Partisi’nden Büyükkılıç Çıkışı: “Memduh Ağam Eğlenir Bizimle” Saadet Partisi’nden Büyükkılıç Çıkışı: “Memduh Ağam Eğlenir Bizimle”