İddiaya göre 2022 yılında meydana gelen olayda Y.S., babası ile ilişki yaşadığını iddia ettiği T.K.’nın evine gitti. Y.S. babası ile ilişki yaşadığını iddia ettiği kadını anne ve babasına söylemekle tehdit etti. Senet düzenleyip kadının evine giden Y.S. kapıyı açan olmayınca evden ayrıldı. Duruşmaya müşteki sanık T.K. ile tutuksuz sanık Y.S. ve avukatları katıldı. 

SANIK Y.S.: BABAMLA 10 SENEDİR İLİŞKİSİ VARDI. PEŞİMİZİ BIRAKSIN DİYE YAPTIM
Mahkemede söz alan sanık Y:S., “Müştekinin babamla 9 senedir yasak ilişkisi vardı. ‘Annene babana bu durumu söylerim’ dedim. Kadın çocukluk travmam oldu. Anneme ve kardeşime mesajlar attı. Annemle babam bu kadın yüzünden boşanma aşamasına geldi. Psikolojim bozuldu. Paraya ihtiyacım olduğundan yapmadım. Gözü korkup bizden uzak duru diye düşündüm” diye konuştu.

MÜŞTEKİ T.K.: İLİŞKİMİZ BİTMİŞTİ
Müşteki T.K. ise  mahkemede, “Bana saat 20.30 – 21.00 sularında mesaj attı. Daha sonra kapıma gelmişti. İlişkimiz bitmişti. Evde kızım da vardı. Seslerden korktum polisi aradım şikayetçi değilim” dedi. 

Terör Örgütü Propagandası Yapan Şahıs Terör Örgütü Propagandası Yapan Şahıs

Savcı sanığa şantajdan beraat, yapmadan ise ceza istedi. Mahkeme heyeti sanığa 1 yıl 3 ay hapis cezası vererek cezayı erteledi.

Editör: SELAHATTİN KARAKOÇ