31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Felâhiye’de oyların yüzde 52.73’ünü alarak Felâhiye Belediye Başkanlığı'nı kazanan CHP'li Şeref Güleser, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi binasında gerçekleşen törenle Kocasinan İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mustafa Köseoğlu’ndan mazbatasını aldı.

Törende CHP Milletvekili Aşkın Genç, İl Başkanı Feyzullah Keskin, Felahiye İlçe Başkanı Ali Özbay ve çok sayıda CHP’li Başkan Güleser’i yalnız bırakmadı.

'SEVGİ KAZANDI'

Tören sonrası Bölge Adliye Mahkemesi önünde CHP'liler fotoğraf çektiren Felâhiye Belediye Başkanı Şeref Güleser, seçimin kazananının Felâhiye olduğunu söyledi. Seçim sonuçlarının Kayseri’ye hayırlı olması dileğinde bulunan Şeref Güleser, “Seçimde hep söyledim, sevgi kazandı, kardeşlik kazandı. Biz bunu büyüteceğiz. Nefreti ve kavgayı değil, sevgiyi büyütmek için çalışacağız. Felâhiye’de mutlu olacak.

Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği için, kadınlarımızın başının dik olması için, emeklilerimizin daha rahat yaşayabilmeleri için, engellilerimiz için projelerimizle beraber Felâhiye’ye geliyoruz. Umarım bize güvenenlere mahcup olmayız" dedi.

Benzin Ve Motorine Zam Sonrası İndirim Bekleniyor Benzin Ve Motorine Zam Sonrası İndirim Bekleniyor

Haber-Selahattin KARAKOÇ

Editör: SELAHATTİN KARAKOÇ