BEKAŞ Beşyüzler Projesi mağdurları geçtiğimiz gün BEKAŞ satış ofisi önünde bir araya gelerek açıklama yapmışlar ve yetkililerden destek istemişlerdi. Mağduriyetlerini Kayseri’ye gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e anlatabilmek için pankart açacaklarını dile getiren vatandaşlar, konunun protesto edecekler boyutuna getirilmeye çalışıldığını söyleyerek yapılan haberleri yalanladılar.

BEKAŞ MAĞDURLARI İDDİALARI YALANLADILAR

Kayseri Yerel Haber’i ziyaret eden BEKAŞ Mağdurları adına bir açıklama yapan Serdar Karaca, “ Bizler beşyüzler evler projesinin mağdurlarıyız. Geçtiğimiz gün BEKAŞ Satış Ofisi önünde bir açıklama yapmış ve mağduriyetimizi dile getirmiştik. Bu açıklamamızda yarın Kayseri’ye gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e pankart açıp mağduriyetimizi anlatacağız demiştik.

BİZİM AMACIMIZ SORUNLARIMIZI ANLATIP ÇARE ARAMAKTIR"

Bizim bu açıklamamız iyi okunamamış, bazı yerel gazeteler tarafından Sayın Meral Akşeneri pankartla protesto edeceğimiz iddiası ortaya atılmıştır. Bizim böyle bir düşüncemiz asla olmamıştır. Biz mağdurlar olarak Sayın Akşener ile yaşadığımız sorunları anlatıp çare aramaktır.

"KAZIM YÜCEL BEKAŞ İNŞAATLE ORTAKLIĞI VARSA KAMUOYUNA AÇIKLASIN"

Öte yandan BEKAŞ’ın ortağı olduğu iddia edilen İYİ Parti Büyükşehir Belediyesi Meclisi Grup Başkanvekili Kazım Yücel’in şirket ortağı olup olmadığını bilmemekle beraber eğer varsa böyle bir ortaklık ilişkisinin yapmış olduğumuz yasal başvurunun incelenmesinin sonucunda ayyuka çıkacağı, varsa bir ortaklığı bunu kamuoyu ile paylaşarak mağduriyetimizin giderilmesi için herkesi taşın altına elini koymasını bekliyoruz.

Özellikle Kayseri Valimizin ve şehir yöneticilerimizin duyarsız kalmayıp bizlerin yaşamış olduğu mağduriyet konusunda özellikle desteklerini bekliyoruz.”dedi.

HABER: DEVRİM ÇALIŞKAN

Editör: Haber Merkezi