Sivas Bulvarı üzerinde, Çifte Kümbetin oradaki Dev Türk bayrağının hala yerine konulmaması tepkilere yol açmakta. Yırtık ve deforme olduğu için geçtiğimiz günlerde  kaldırılan bayrak hala yerine konulmadı.Uzun zamandır yerine konulmayan bayrak duyarlı vatandaşların dikkatini çekti,tepkilerine neden oldu.
Bir takipçimiz bayrak yerinde  olmadığını fark etti ve fotoğrafını çekip Kayseri Yerel Habere gönderip  bayrağın yerine takılmasını ve yedeğinin de olmasını istedi.
Bu bayrak neden şu an yerinde yok diye soran takipçimiz,”Yetkili makamların ciddiyetsizliğini şiddetle kınıyorum. Bu soruma karşılık yenisini takmak için çıkarttık diye ucuz mazeret bildirmesinler. Bu bayrağın yenisi takılacaksa eskisini çıkarılırken yenisi yani yedeği o arada takılmalıdır” dedi.
Bu konuda ciddiyetsizlik olduğunu söyleyen takipçimiz sözlerini şöyle tamamladı.”Burada ciddiyetsiz bir davranış var. Kayseri Büyükşehir Belediyesini şiddetle kınıyorum. Ben her sabah işime giderken o bayrağa bakıp mutlu olurum her akşam eve dönerken bayrağımıza bakıp mutlu olurum. Şimdi lütfen bunu haber yapın,şanlı Türk bayrağımızı acilen yerine taksınlar.Teşekkür ederim.”

İYİ Parti'de Yeni Dönem Başladı İYİ Parti'de Yeni Dönem Başladı


Haber- Selahattin KARAKOÇ

Editör: SELAHATTİN KARAKOÇ