Ticaret Karma Küçük Sanayi Sitesi’nin Yapılacağı Arsa Satın Alındı Ticaret Karma Küçük Sanayi Sitesi’nin Yapılacağı Arsa Satın Alındı

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin’in proje tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya; İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, İl Başkanı Tansu Şener, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel, Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç, ilçe başkanları ve partililer katıldı.
Teşkilat olarak adaylar belirlenirken ince elenip sık dokunduğunu belirten Milletvekili Dursun Ataş, “Bu seçim, millete daha fazla hizmet edebilme yarışıdır. Bizler, milletin taleplerine karşılık verebilecek, çözüm odaklı çalışabilecek adaylarla kamunun karşısına çıktık. Adaylarımız vatandaşlar tarafından da çok ilgi gördü, bu yüzden Kayseri’de iddialı bir parti konumuna geldik. Arkadaşlarımız, yaptıkları çalışmalarla herkesin gönlüne girdi. Ortada ne kadar çok parti olsa da bu seçim, iki partinin yarıştığı bir seçime dönüştü. Devletin bütün imkânlarını kullanan AK Parti’nin adaylarıyla kendi imkânlarıyla yarışan bizim adaylarımız arasındaki farkı bütün millet gördü. 31 Mart akşamında sandıklar açıldığında bizim adaylarımızın seçileceğini ümit ediyoruz” diye konuştu.

Editör: SELAHATTİN KARAKOÇ