Toplumun Değişim İsteyen Yüzde 67’lik Seçmeni Kazanamadı Toplumun Değişim İsteyen Yüzde 67’lik Seçmeni Kazanamadı

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alparslan Baki Ertekin tarafından düzenlenen iftar programına Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ve basın mensupları katıldı. Programda konuşan CEO Ertekin, “Bu holdingimizin daveti ev sahibi bizleriz ve sizden başka kimse yok. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. İnşallah önce bayrama ondan sonra nice bayramlara nice ramazanlara erişmeyi nasip etsin” ifadelerini kullandı.

TMSF tarafından holdingin başına kayyum olarak atanan ve uzun yıllardır görev yapan CEO Ertekin, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur ittifakının kaybetmesi durumunda görevi bırakacağını söyledi. Ertekin, “14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı kaybeder, Millet İttifakı kazanırsa ben hemen ayrılır giderim. Görevi devralacak arkadaş hazır olsun” dedi.

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alparslan Baki Ertekin’e nazik davetinden dolayı teşekkürlerini ileten Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, “Geldiği günden beri Kayseri Gazeteciler Cemiyeti başta olmak üzere medya sektörüne olan yaklaşımından dolayı kendisine minnettarız. Bugün de bizi bu özel günde bir araya getirdiği için bir kez daha teşekkür ederim” şeklinde konuştu.