Ticaret Karma Küçük Sanayi Sitesi’nin Yapılacağı Arsa Satın Alındı Ticaret Karma Küçük Sanayi Sitesi’nin Yapılacağı Arsa Satın Alındı

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ilde yıkıma sebep olan deprem sebebiyle bölgede bulunan mağazaların iptal belgesini imzaladığını sosyal medya hesabında paylaşan Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, kısa süre sonra mağazaların tekrar açılacağını söyledi. 
‘BU ŞARKI BURADA BİTMEZ, ÇOK DAHA İYİ MAĞAZALARLA EN KISA SÜREDE TEKRAR AÇILACAKLAR”
CEO Ertekin, deprem bölgesindeki mağazaların iptal belgesini imzaladığını duygusal sözlerle duyurdu. Ertekin, kısa süre sonra tekrar hizmet vereceklerini de belirterek şu ifadelere yer verdi: “Bazı evraklar vardır, önünüze gelsin bir an evvel imzalayayım diye can atarsınız. Bazı evraklar vardır imza atmak canınızı o kadar acıtır ki koyar bir kenara unutmaya çalışırsınız. Sanki o imza atılmayınca o iş olmamış gibi avutursunuz kendinizi. Bugün deprem bölgesinde bulunan bazı bayilerimizin şimdilik kaydı ile iptallerini imzaladım. Bu şarkı burada bitmez, çok daha iyi mağazalarla bayilerimiz en kısa sürede tekrar açılacaklar. Bu vesile ile deprem bölgesinde hakkın rahmetine kavuşan tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ve deprem bölgesinin ayağa daha hızlı kalkması için sanayi ve ticaretin başlaması/canlanması gerektiğinin bilinci ile çalışmaya devam ediyoruz.”