Akkışla İlçesi Yeni Mahalle’de 11 Ekim 2022’de meydana gelen olayda iddiaya göre müstakil evinin bahçesinde bulunan tuvalete giden S.A. isimli kadın bahçede bulunan akrabası M.C.’nin cinsel saldırısına maruz kaldı. S.A., M.C.’nin kendisini itmesiyle başını merdivenlere çarpınca bayıldı. Kendine geldiğinde M.C.’nin cinsel saldırısına uğradığını fark eden S.A., yaşadıklarını önce eşiyle paylaştı. M.C. iki gün sonra S.A. isimli kadın hayvanlarına baktığı sırada ahıra gelerek, ölümle tehdit etti. 23 Ocak tarihinde S.A, M.C.’nin baldızı H.A. ve kayınvalidesi ile karşılaştı. Tartaklanan S.A. babasının silahı ile M.C.’yi silahla yaraladı. M.C. yaşamını yitirirken S.A. isimli kadın tutuklandı. S.A.’nın yargılanmasına 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Duruşmaya tutuklu sanık S.A. müştekiler M.C.’nin babası Ö.C. ile taraf avukatları katıldı.

MAKTUL M.C.‘NIN BABASI Ö.C.: GERÇEK SUÇLULARINI ÖĞRENMEK İSTİYORUM

KOM Ekipleri 643 Gram Uyuşturucu Madde Ele Geçirdi KOM Ekipleri 643 Gram Uyuşturucu Madde Ele Geçirdi

Müştekilerden maktulün babası Ö.C. mahkemede, “Ben oğlumun gerçek suçlularını öğrenmek istiyorum. Dört çocuklu bir anne durduk yere öldürmez. Kim azmettirdiyse onu öğrenmek istiyorum” dedi.

SANIK S.A.: BİLE İSTEYE YAPMADIM

Mahkemede söz alan tutuklu sanık S.A. da, “ Telefonum yoktu. O dönemlerde taşınmayı düşünüyorduk. Telefon kullanmış olsam neden saklayayım. Bazı şeyler eşimin üstüne yıkılmaya çalışılıyor. Onun azmettirmesi falan yok. Yaptığım şeyden dolayı çok pişmanım. O zamanlar ben dinlenseydim bugün onların oturduğu yerde ben, benim oturduğum yerde onlar olurdu. Bile isteye yapmadım. Çocuklarımın benim yanımda büyümesini istiyorum” açıklamasında bulundu.
Mahkeme heyeti eksiklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Editör: SELAHATTİN KARAKOÇ