Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ile birlikte Kocasinan Akademi Mimarsinan ve Çocuk Kulübü’nü ziyaret etti. Başkan Çolakbayrakdar: “Kocasinan Akademi çatısı altında; genç, yaşlı, kadın, erkek her kesimden bireyin kişisel gelişimlerini destekliyor, saklı kalmış yeteneklerini gün yüzüne çıkarmaya yönelik eğitimler düzenliyoruz” dedi.

Kayserispor-Beşiktaş maçı
Kayserispor-Beşiktaş maçı
İçeriği Görüntüle

Mimarsinan Mahallesi’ndeki Kocasinan Akademi Mimarsinan ve Çocuk Kulübü’nü Kocasinan Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ile birlikte ziyaret eden Başkan Çolakbayrakdar, gitar kursundaki çocuklarla sohbet etti. Kocasinan Akademi ile çok çeşitli alanlarda hizmet verdiklerine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, “Belediye olarak sadece yol, asfalt, kaldırım gibi rutin hizmetlerin ötesinde, insana değer veren, yaşamını anlamlı kılan ve gündelik hayatın karşısına çıkardığı zorlukları aşmasına yardımcı olacak çalışmalara imza atmaya gayret ediyoruz. Kocasinan Akademi tesislerinin yanı sıra, Çocuk Kulübü, Gençlik Kulübü ve spor merkezleri gibi toplam 43 tesisimiz vatandaşlarımızın hizmetindedir. Tesislerdeki temel amacımız, hemşehrilerimizin daha fazla sosyalleşmesini ve mutlu olmasını sağlamaktır. Bu doğrultuda Kocasinan Akademi çatısı altında; genç, yaşlı, kadın, erkek her kesimden bireyin kişisel gelişimlerini destekliyor, saklı kalmış yeteneklerini gün yüzüne çıkarmaya yönelik eğitimler düzenliyoruz. Haftanın belirli günlerinde kurslara katılarak el emeğiyle birbirinden güzel ürünler ortaya koyan hanım kardeşlerimizin eğitimlerden duydukları memnuniyeti görmek bizleri mutlu etti. El emeği eserlerin ve geçmişten günümüze nakışla işlenmiş eşyaların yeniden hayat bulması bizler için ayrı bir kıymet taşıyor. Kursiyerlerimiz, aldıkları eğitimlerle her geçen gün kendilerini daha da geliştiriyor. Gerekli eğitim sağlandığında ve uygun ortam sunulduğunda çok güzel eserlerin ortaya çıktığını gösteren hanım kardeşlerime başarılar diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kursiyerlerin el emeği ürünlerini tek tek inceleyen Kocasinan Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ise ortaya çıkan eserleri oldukça başarılı bulduğunu ifade ederek hem kursiyerlere hem de eğitmenlere emeklerinden dolayı teşekkür etti.