Kayseri’de Sıcaklıklar Artıyor Kayseri’de Sıcaklıklar Artıyor

Bu noktada kimlerin hangi partiden ve ilçeden seçime gireceğinin kanaatine ulaşıldı. Önümüzde 15 gün kadar bir süre var, bu süre zarfı içerisinde Türkiye genelinde belediye başkan adaylarımız açıklanacak ancak büyükşehir adaylarımız Ocak ayının ortasına kalmadan, birkaç gün içerisinde açıklanmış olacaktır” dedi.
Adalet ve Kalkınma Partisi Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, ‘Nöbetçi Vekil’ Uygulaması kapsamında AK Parti Kayseri İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledi.
Toplantıda yerel seçim süreçleri hakkında konuşan Vekil Çopuroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’yle sayın cumhurbaşkanımız bir araya gelerek belli başlı kararları verdiler. Bu noktada kimlerin hangi partiden ve ilçeden seçime gireceğinin kanaatine ulaşıldı. Bununla ilgili bir açıklama tahminimizce Ocak ayının ortasında Türkiye genelinde aynı anda açıklanacak. Önümüzde 15 gün kadar bir süre var. Önceki seçimde olduğu gibi şimdiki seçimde de Cumhur İttifakı’nın seçime güçlü gireceği kanaati hakim. Ancak şunu belirtelim;  büyükşehir belediye başkan adaylarımız, Ocak ayının ortasına kalmadan birkaç gün içerisinde açıklanacak. Bu noktada Sayın Bahçeli’yle cumhurbaşkanımızın kanaatine göre biz de yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: SELAHATTİN KARAKOÇ