En çok da gençlerimiz için değişimin şart olduğunu yüksek sesle söylüyoruz. Ülkemizin geleceğinde pırıl pırıl gençlerimiz var.  Biz değişime sayılı günler kaldığını biliyoruz. Gençlerimiz için projelerimizi ortaya koyarken onların ihtiyaçlarını merkeze koyduk. Sorunlara karşı somut ve uygulanabilir çözümler sunarak yaşam kalitelerini daha çok artıracağız" dedi.


İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin, Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Adayı Şaban Emre Gürbüz tarafından düzenlenen iftar programında gençlerle bir araya geldi. İftar programına İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel, İYİ Parti İl Başkanı Tansu Şener, Kocasinan İlçe Başkanı Nazlı Özsoy Şahin ve partililer katıldı.
Ülkenin emniyet kemerinin gençler olduğunu niteleyen Yurder Şahin, gençlerin hak ettiği geleceği yaşayabilmeleri adına var güçleriyle çalıştıklarını ifade ederek “Gençlerimizin bugünlerine sahip çıkarak yarınlarını inşa etmek istiyoruz.

23 Nisan'da çocuklar trafik polisi oldu 23 Nisan'da çocuklar trafik polisi oldu

En çok da gençlerimiz için değişimin şart olduğunu yüksek sesle söylüyoruz. Ülkemizin geleceğinde pırıl pırıl gençlerimiz var.  Biz değişime sayılı günler kaldığını biliyoruz. Gençlerimiz için projelerimizi ortaya koyarken onların ihtiyaçlarını merkeze koyduk. Sorunlara karşı somut ve uygulanabilir çözümler sunarak yaşam kalitelerini daha çok artıracağız. Bugünleri var etmeden gençlerimiz için gelecek inşa etmemiz söz konusu olamaz. Ben umuyorum ki biz geleceğe kol kola güçlü bir şekilde yürüyeceğiz. Mutlu, güzel, aydınlık yarınların habercileri biziz. O güneş Kocasinan’dan doğacak” diye konuştu.

Editör: SELAHATTİN KARAKOÇ