Planlı bir şekilde içme suyu, yağmur suyu, atıksu ve diğer faaliyetlerini sürdürerek ihtiyaca uygun altyapı projeleri yapan KASKİ Genel Müdürlüğü, bu kapsamda Develi İlçesi’nde 5 milyon 800 bin TL maliyet ile 6 bin 100 metre içme suyu terfi hattı imalatına başladı. KASKİ ekiplerinin gerçekleştirdiği imalat çalışmaları devam ediyor.

“BÖLGE HALKINA KESİNTİSİZ VE DAHA SAĞLIKLI İÇME SUYU TEMİNİ SAĞLANACAK”

Mali müşavirler 81 ilde eş zamanlı olarak taleplerini dile getirdi Mali müşavirler 81 ilde eş zamanlı olarak taleplerini dile getirdi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin altyapıda sorunsuz ve modern bir yapıya kavuşturulması, vatandaşlara başta temiz ve erişilebilir içme suyu temini olmak üzere tüm altyapı faaliyetlerinin yürütüldüğünü ifade etti. KASKİ’nin kent genelinde daha güçlü altyapı hizmeti için çalıştığını söyleyen Büyükkılıç,  “Her şeyin en iyisini ve kaliteli hizmeti hak eden kentimiz insanına, hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Gerek altyapı gerek üstyapı faaliyetlerimiz ile bu kente olan borcumuzu ödemeye çalışıyoruz. Bu anlamda KASKİ de üstlendiği misyon ve vizyon gereği, kentimizde insan ve çevre sağlığını önemseyen ve bu doğrultuda çalışmalar yürüten bir kurumumuzdur. Kentimizde kesintisiz su ve atık su hizmeti veren KASKİ bu açıdan bakıldığında yüklendiği görev ve sorumluluğun önemi ve zorluğu bir kez daha ortaya çıkmaktadır. Çok şükür yüklendiğimiz sorumluluğun farkındayız. Bu kapsamda Develi ilçemize bağlı Mustafa Asım Köksal Mahallesi Aksu mevkiinde projesi KASKİ tarafından hazırlanan yaklaşık 6 bin 100 metre içme suyu terfi hattı yapımına başlanmış olup, yeni nesil Q110 mm çapında O-PVC borular kullanılarak şu ana kadar yaklaşık 4 bin metre hat yapımı tamamlanmıştır. Maliyeti 5 milyon 800 bin TL olan projenin yapımı tamamlandığında bölge halkına kesintisiz ve daha sağlıklı içme suyu temini sağlanacak olup, çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir” şeklinde konuştu.