Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda Dereceye Giren Kayserili Öğrencileri Tebrik Etti.

Mesajında, Yorucu Bir Maratonun Ardından Yks’de Başarı Gösteren Alan Yeterlilik Sınavı (Ayt) Sözel Alan Puan Türünde Türkiye Birincisi Olan Kayseri Osman Ulubaş Fen Lisesi Öğrencisi Yusuf Erdoğan, Ayt Sayısal Alan Puan Türünde Türkiye Birincisi, Tyt Sınavında İse Türkiye İkincisi Olan Kayseri İdeal Koleji Öğrencisi Bahadır Selim Bakla İle Ayt Eşit Ağırlık Alan Puanında Türkiye İkincisi Olan Kayseri Final Koleji Öğrencisi Yusuf Selim Torun’u Tebrik Eden Başkan Büyükkılıç, “Göstermiş Oldukları Üstün Başarıdan Dolayı Tebrik Ediyor, Başarılarının Devamını Diliyorum” dedi.

“Sizler Bizim Göz Bebeğimiz, Ülkemizin Geleceğisiniz”

Yks’deki Başarılarından Dolayı Kayseri’deki Öğrencileri Ve Emeği Geçenleri Tebrik Eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Azmettiniz, Sabrettiniz, Gayret Gösterdiniz Ve Neticesinde Başarıyı Yakaladınız. Şehrimizi Gururlandıran Bu Başarınızı Yürekten Tebrik Ediyorum. Bu Başarıda Emeği Olan Başta Aileniz Ve Öğretmenleriniz Olmak Üzere Herkesi De Kutlayarak, Teşekkür Ediyorum. Sizler Bizim Göz Bebeğimizsiniz, Ülkemizin Geleceğisiniz. Sizleri Gözlerinizden Öpüyor, Başarılarınızın Devamını Cenab-I Allah’tan Niyaz Ediyorum” İfadelerinde Bulundu.

Editör: Haber Merkezi