Üç gün sonra, yani 6 Eylül Pazartesi günü başlaması hedeflenen yeni eğitim-öğretim yılında okulların açılması ve yüz yüze eğitime 2 yıla yakın aradan sonra devam edilmesi hedefleniyor. Buna karşın Özçandır, kapanmalar kaynaklı okul çantalarının kullanılmadığı ve bunun talebi azalttığını söyledi.

Özçandır, satışlarla ilgili "Pandemide okulların kapalı olmasından dolayı çantalar eskitilemedi. Okullar açılmasına karşın satışlarda durgunluk var, çok iyi değil ama çok kötü değil. Gurbetçi sezonundan çok yararlanamadık. Müşteri durumumuz fena değil. Ancak 2020'ye göre satışlarımız daha az" diye konuştu.

Çeşitli etmenler nedeniyle fiyat artışlarının da meydana geldiğini belirten Özçandır, "Fiyatlarımızda artış var. Üretici ham madde bulamıyor. Böylece üreticiden tüketiciye ulaşıncaya kadar ürünlerde fiyat artışı yaşanıyor. Fiyatlarda müşterilerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. 130 TL'ye sattığımız çantalar bu sene 160 TL'den başlıyor. Beslenme çantalarında fiyat artışı söz konusu değil" diye konuştu.(BGC)

Editör: Haber Merkezi