Melikgazi Belediyesi, 3 Kasım Pazartesi günü Esentepe Mahallesi’nde 12 derslikli Mustafa Ulubaş İlkokulu’nun temelini atacak. Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yeni okulun modern bir yapıda tasarlandığını belirterek tüm vatandaşları törene davet etti.
Melikgazi Belediyesi, 3 Kasım Pazartesi günü Esentepe Mahallesi'nde Mustafa Ulubaş İlkokulu'nun temel atma törenini gerçekleştirecek.

Eğitime yapılan her yatırımın, toplumun gelişimi açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi ilçemizde artan nüfusa paralel olarak yeni okullarımızı da yapmayı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın mahallesinde hizmet almasını sağlayacak butik projeleri onların ihtiyaçlarına göre hayata geçiyoruz. Bu kapsamda yine Esentepe Mahallemizde bir okulumuzun daha temelini atacak ve okulumuzu kısa sürede tamamlamaya çalışacağız. Yeni yapılacak okulumuzu da çağın gereksinimlerine göre modern bir şekilde tasarladık. Zemin ve iki kattan oluşacak olan okulda toplam 12 derslik yer alacak. Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha iyi imkânlarda yetişmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. 3 Kasım Pazartesi günü saat 13.00'te Esentepe Mahallesi Yel Sokak'ta gerçekleştireceğimiz temel atma törenine tüm hemşerilerimizi davet ediyorum” şeklinde konuştu.
 
             
                             
                             
                            
