Kayseri’de önceki dönem Sarıoğlan Belediye Başkanı olan Ali Osman Yıldız bir otoparkta tabanca ile göğsünden vurulmuş halde bulunmuştu. 16 Ekim’de meydana gelen olay, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Ameliyata alınan Ali Osman Yıldız’ın hayati tehlikeyi atlattığı açıklandı.

ERÜ, Tercih Yapacak Öğrencilere Danışmanlık Desteği Veriyor ERÜ, Tercih Yapacak Öğrencilere Danışmanlık Desteği Veriyor

Kayseri Şehir Hastanesi’nde tedavi gören eski Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız’ın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Eski belediye başkanının aile yakınları tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullandı:

"Değerli Abilerim Ablalarım Kardeşlerim; Kıymetli Başkanımız Ali Osman Yıldız'ın Hayati Tehlikesi Tamamen Bitmiştir. Şükürler Olsun Gözlerini Açtı, Konuştuk ve Malesef Acı Olayı Kendi Ağzından Duyduk, Kendi Silahının Ateş Alması Sonucu Yaralanmıştır, İlk Günde Belirttiğimiz Gibi Herhangi Bir Saldırı ya da İntihar Durumu Yoktur, Yarın Yoğun Bakım Bölümünden, Normal Servise Çıkacaktır, Kazadan Sonraki Bu Sıkıntılı Süreçte, Gerek Arayarak, Gerek Hastanede Ziyaret Ederek Yanımızda Olan, Desteklerini Esirgemeyen Herkesten Allah Razı Olsun Sonsuz Teşekkürlerimizi Sunuyoruz, Başkanımın Herkese Bol Selamı Var."

vurulan-baskan-ali-osman-yildi_1697645658_kF21lz

16 Ekim Pazartesi günü meydana gelen olayla ilgili polis intihar şüphesi üzerinde durmuştu. Sarıoğlan eski Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız’ın ifadesine başvuracak olan polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.