Kayserispor ile Karagümrükspor’un geçtiğimiz günlerde oynadığı müsabaka öncesi, kişisel sosyal medya hesabı Facebook’dan paylaşımda bulunan Kayserispor’un Eski Profesyonel Futbolcusu Zeki Gül,  Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’yı sert bir dille eleştirdi.

BİR AMATÖR TAKIMA BİLE BAŞKANLIK YAPAMAZSIN

Paylaşımında, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’nın futboldan anlamadığını öne süren Kayserisporlu Gol Kralı Zeki Gül, “Bırakacaksın… Bak kardeşim dostluk arkadaşlık kardeşlik ayrı bir şey ama Futbol apayrı bir şey. Sen bu işi bilmiyor ve beceremiyorsun. Kayserispor Başkanlığı sana 100 gömlek fazla! Sen bırak Kayserispor’u amatör kümede, bir amatör takıma bile Başkanlık yapamazsın! Seni siyasilerden biri oraya dikmiş ne futbol bilgin ne kapasiten ne de futbol kariyerin var! Hakeme çiçek veriyorsun, 3 gün sonra hakemi tenkit ediyorsun. Sen kendini ve kulübü savunamıyorsun seni Samsunspor Başkanı savunuyor. Bir başkan “Transfer tahtasını açamayız, profesyonel kulüp lisansını almaya çalışacağız” der mi? Başkan, hepsini ve sorunları çözmek için görev alır” sözleriyle uyarılarda bulundu.

Kayseri Ragbi Yıldızlar Grup Birinciliği’ne Ev Sahipliği Yapıyor Kayseri Ragbi Yıldızlar Grup Birinciliği’ne Ev Sahipliği Yapıyor

“KAYSERİ’Yİ VE BÜYÜK KAYSERİSPOR KULÜBÜ’NÜ SEVİYORSAN, DERHAL İSTİFA ET”

Kayserispor’un daha fazla zarar görmemesi için Başkan Ali Çamlı’nın derhal istifa etmesi gerektiğini belirten Gül, “Bak kardeşim; Kayseri’yi ve Büyük Kayserispor Kulübü’nü seviyorsan hemen derhal istifa et!  Ki fazla zaman geçirmeden yeni sorunları çözecek bir başkan ve yönetim kurulu gelsin. Bu senin yapacağın bir iş değil! Kayserispor da daha fazla zarar görmesin!” şeklinde ifadeler kullandı.

“YANINDAKİ 2 YÖNETİCİ PARA VERECEK, SEN BAŞKANLIK YAPACAKSIN, BÖYLE BİR SİSTEM YOK”

Paylaşımının sonunda, “Yanındaki iki yönetici para verecek, sen başkanlık yapacaksın! Böyle bir sistem yok ki, paran olmayabilir, ona bir şey diyemeyiz. Giyim işini herkes yapar ama, kulüp başkanlığını herkes yapamaz!” diyen Gül, şunları söyledi:

“Sana da, bir süre en başta ben sabırla tahammül ettik. Karagümrük maçının sonucu ne olursa olsun bırak, bırakmaya mecbursun… Yapamıyorsun!”

HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Ali Türkaslan