Yazın toz ve topraktan kışın ise çamurdan dolayı yolu kullanamayan vatandaşlar aynı zamanda balkonlara tozdan dolayı çamaşır seremediklerini, balkonda oturamadıklarını ve ekilen sebze ve meyvelerden verim alamadıklarını söylediler.

Mahalle sakinlerinin derdini dinlemek içi ziyerete gelen Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç "Sindelhöyük Fatih mahallesi sakinleri değerli hemşerilerimin daveti üzerine mahallemizi ziyaret ettik, mahalle sakinleri hemşerilerim kışın çamurdan yazın tozdan bıktıklarını belirttiler. Ben bizzat Develi Belediyesine Ahmet Algan kardeşimle üç yılda üç sefer gittik bu sıkıntıları anlattık üç yıldır çözüm olmadı inşaallah bu sefer olur" ifadelerini kullandı.

Ümmihani Eken "Yollarımızdan dolayı çok sıkıntı çekiyoruz, Kışın çamur yazın toz oluyor. Toz topraktan ağacımız kurudu, balkonlara çamaşır seremiyoruz, kocam hasta ve tozdan dolayı 2 güne bir hastaneye götürüyoruz, sebze ve meyvelerden iyi verim alamıyoruz. Bu yolların yapılmasını istiyoruz" dedi.

Şükrü Eken "Bahçemiz tozdan topraktan, hergün sulamamıza rağmen hiç sulanmamış gibi oluyor. Ben buraya 200 tl elektrik parası ödüyorum ama güzel verim elde edemiyorum. Ben kronik hastayım toz toprak çok olduğunda hastaneye gitmek zorunda kalıyorum" dedi.

İsa Kafdaği "yollarımızın halini görüyorsunuz, kışın çamurdan yazın tozdan geçemiyoruz. Halkımız elektirik ve su abonesini veriyor ama Belediye yollarımızı yapmıyor, biz yollarımızın yapılmasını ve hertürlü hizmei istiyoruz" dedi.

Burhan Duru "mahallemizde hiç bir hizmet yapılmıyor, vergisini fala ödeyen vatandaşlarız ama hiçbir şekilde bu mahallede faaliyet yok. Yollarımız kışın çamur yazın tozdan geçilmiyor. Çocuklarımız mahallemizde oynayamıyor, kendi imkanlarımızla suluyoruz fakat bu yeterli olmuyor. Yolu yapılmayan tek yer bizim olduğumuz yer, Başkanlar seçiliyor ama neden seçiliyor hizmet yapılmayacaksa. Bu sıkıntılarımızın biran evvel çözülmesini istiyoruz" dedi.

Editör: Haber Merkezi