Forum Kayseri Alışveriş Merkezi tarafından, 08 Temmuz 2015 Çarşamba akşamı basın mensuplarına geleneksel iftar yemeği verildi.
Forum Kayseri AVM yemek katındaki Shakespeare’de Forum Kayseri AVM Genel Müdürü Ali Kabakçı ve Pazarlama Marketing Sorumlusu Züleyha Kara’nın misafirperverliğinde keyifli bir iftar akşamı yaşayan basın mensupları, hoşça vakit geçirerek günün yorgunluğunu atma fırsatını yakaladı.
Forum Kayseri AVM Genel Müdürü Ali Kabakçı, iftar sonrası yaptığı açıklamasında, On bir ayın sultanı Ramazan’da medya mensupları ile birlikte geleneksel hale getirilen iftar yemeğinde bir araya geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Forum Kayseri AVM’de Ramazan boyunca insanların daha iyi ve rahat alışveriş yapabilmeleri için kapanış saatinin 1 saat ileri alınarak 23:00 olarak değiştirildiğini ifade eden Kabakçı,” Ramazan ayı etkinliklerimiz dopdolu devam ediyor. Ramazan içerisinde ünlü sanatçı İlhan Şeşen ardından şovmen Okan Karacan gibi isimler sahne aldılar. Ramazan bayramının 1. günü Forum Kayseri AVM saat 13:00-22:00 saatleri arasında hizmet verecek. Diğer günler ise 10:00-22:00 saatlerinde hizmetimiz sürecek. Şunu da hatırlatmakta fayda var arefe günü Forum AVM 24:00’de kapanacak. Seçim sonrasında Forum Kayseri AVM’de satışlarda birkaç günlük bir sakinliğin dışında diğer günlerde herhangi bir değişiklik yaşamadık. Halkımız seçimden fazla etkilenmemiş gibi eski düzen alışverişine geri döndü.  Şu an her şey yolunda gözüküyor” dedi. 
Editör: Haber Merkezi