Kayserispor’un hafta sonu yapılacak kongresi öncesi Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç tarafından bir basın toplantısı yapıldı. Kayserispor Başkanı Erol Bedir ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıkan Başkan Büyükkılıç, Kayserispor’un en güzel şekilde temsil edilmesini istediklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın düzenlediği basın toplantısına Kayserispor Başkanı Erol Bedir’in yanı sıra Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Volkan Çolak, Kapalı Kale Taraftarlar Derneği Başkanı Ahmet Dirgenalive basın mensupları katıldı.

Kayserispor’un Kayseri’nin en önemli değerlerinden birisi olduğunu ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayserispor Başkanı Erol Bedir’in kulübün daha iyi noktalara gelmesi ve daha güçlü bir yapıya kavuşması için kongre kararı aldığını ve bu iyi niyetli yaklaşımı desteklediklerini belirtti. Belediye Başkanları olarak Kayseri’nin her sorununa sahip çıktıklarını ve bunu bir görev olarak gördüklerini dile getiren Başkan Büyükkılıç, gelinen noktada herkesi kucaklayan bir yapıdaki Kayserispor’a destek veren tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti.

Kongre öncesi farklı kişilerin iyi niyetli çalışmalar yaptıklarını ve kendilerinin de Vali Şehmus Günaydın’ın ev sahipliğinde bir toplantı gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Memduh Büyükkılıç, “Şehrimizin en önemli değerinin, en güzel şekilde temsil edilmesi isteğimizdir. Bu anlamda kongrede Erol Bedir Başkanlığında güçlendirilmiş yönetimle devam etmesini arzu ediyoruz. Şehrimizin huzurunu da önemseyerek bu yapılanmanın uygun olduğunu düşünüyoruz. Bu anlamda Kayserispor’umuza destek veren herkese teşekkür ediyorum. Taraftarlarımıza özellikle teşekkür ediyorum. Ancak daha fazla destek verilmesi gerektiğini de belirtiyorum. Belediyeler olarak yasal çerçevede ne gerekiyorsa yapıyoruz. Fakat bu konu sadece belediyelerin, valiliğin, ya da yönetimin konusu değil. Kayserispor’a sahip çıkmak hepimizin görevi” dedi.

Cumartesi günü yapılacak kongrede yeniden aday olacağını açıklayan Kayserispor Başkanı Erol Bedir ise, kendilerini destekleyen ve Kayserispor'a sahip çıkan Başkan Büyükkılıç ve diğer ilgililere teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi