MHP’nin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı Hakan Kaya düzenlediği basın toplantısında projeleriyle ilgili bilgi verdi. MHP İl Binasında düzenlenen toplantıda aday Hakan Kaya, ‘’Nefes Al Kayseri’’ dedi.

‘’Nefes Al Kayseri’’ sloganı ile yola çıktıklarını belirten MHP Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı Hakan Kaya, ‘’ İç Anadolu'nun incisi Kayseri'mizin sorunlarını ivedilikle çözmek, yaşam kalitesini artırmak, sosyal ve kültürel yönden zenginleştirmek, her kesimden insanın tercihi hâline getirmek için yapmayı projeler planlıyoruz. Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ile istişare ederek, onun hayır duasını alarak Bismillah dedik. Kayserili hemşehrilerimizin isteklerini "ulaşılabilir, sorgulanabilir belediyecilik anlayışı" ile emir telakki edeceğiz. Çünkü bu güzel insanımız için ne söylesek eksik, ne kadar çalışsak az olduğunun farkındayız. Rabbim bizleri, her şeyin en iyisini yaptığını zannedip "Buna şükretsinler" anlayışını taşıma kibirinden korusun’’ diye konuştu.

‘’Önce ülkem ve milletim, sonra partim, sonra ben" diyebilecek kadroları bünyesinde bulundurduğu için Milliyetçi Hareket Partisi'nden aday adayı olduğunu belirten Kaya, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

‘’Şehrin tüm sorunlarını biliyoruz. Çözüm için de projeler üretiyoruz. Şikayet eden değil sorunlara doğru tanı ile “Kalıcı Tedavi” yapan olacağız. Vizyonumuz geniş, misyonumuz çok büyüktür. Bunu gerçekleştirecek nefes, yürek, enerji ve inanç bizde mevcuttur. Hedefimiz sosyal, kültürel, ekonomik ve turizm alanlarında örnek ve öncü bir kent inşa etmektir. Parti olarak, diğer siyasi partilere örnek olacak adımlar atacağız, olan ile yetinmeyip, olması gerekenleri hayata geçireceğiz. Öncelikle Kadın-çocuk-yaşlı-engelliler ve de en önemlisi herkes için engelsiz belediyecilik düsturumuz olacaktır. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın diyen Şeyh Edebali nin nasihatini bilen ülkü erleri olarak Hak ve adalet odaklı ranttan uzak, katılımcı ve üretken belediyecilik için geliyoruz. Ülkemizin geçtiği bu kritik dönemde, liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin öncülüğünde bu birlik ve beraberliği huzur ortamı içinde Kayseri’de de yaşatacağız. Öyle bir kadro ile yola çıkacağız ki "Biz olmazsak bu iş olmaz" diyenlerin aksine yıllar sonra emaneti bizden teslim alacakların şehri rahat yönetebileceği bir belediyecilik anlayışı ile geliyoruz. "Beceriksizlikle ihanet arasında kıldan ince bir çizgi vardır, beceremediği halde makam-mevki işgal etmek en büyük ihanettir" diyen Başbuğ Alparslan Türkeş'in ihanet olarak tanımladığı beceriksizliğe dur demek, makam ve mevki emanetini ehli ile buluşturmak için geliyoruz.’’

Editör: Haber Merkezi