Daha modern yapıların inşasıyla ilçenin yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşümle birlikte Uğurevler Mahallesi’ne Aile Sağlık Merkezi kazandırıyor. Mahalle’deki çalışmaları yerinde inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “İhtiyaç duyulan mahallelerde başlatmış olduğumuz kentsel dönüşümle birlikte sosyal odaklı projeler üretiyoruz.” dedi.

Uğurevler Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanına giderek, çalışmaları kontrol eden Başkan Çolakbayrakdar, sosyal odaklı projeler ürettiklerine dikkat çekerek, “Uğurevler Mahallemizdeki Aile Sağlığı Merkezi inşaatını ve devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledim. Bu mahallemizde devam eden kentsel dönüşümle bitlikte yeni yol ve çevre düzenlemesi çalışmalarıyla birlikte bölgenin çehresi değişecek. Özellikle ihtiyaç duyulan mahallelerde başlatmış olduğumuz kentsel dönüşümle Kocasinan’ımız, çağdaş ve modern bir görünüme kavuşacak. Dönüşümle birlikte bu bölgede ihtiyaç duyulan yol, yeşil alan ve çevre düzenlemeleri gibi sosyal donatıları en kısa süre içerisinde yerine getireceğiz. Kocasinan Belediyesi olarak ihtiyaç görülen her alanda en iyi hizmeti sunabilmek için yoğun gayret içerisindeyiz. Hedefimiz, en hızlı şekilde projelerin inşaatlarını tamamlamaktır. Şimdiden bölge sakinlerimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, “Projemiz tamamlandığında yeni konutları ve Kocasinan'a yakışır yeni çevresi ile Uğurevler çok daha güzel olacak” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: Haber Merkezi