T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Kayseri Bölge Müdürü Yahya Tekin, Kayseri Yerel Haber'e gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde, yayın ekibi ile bir araya geldi. Ziyaret kapsamında, İletişim Başkanlığı'nın Kayseri'deki faaliyetleri hakkında bilgi veren Bölge Müdürü Yahya Tekin, aynı zamanda Kayseri Yerel Haber ekibine başarı dileklerini iletti.

Ziyaret esnasında, İletişim Başkanlığı Kayseri Bölge Müdürü Yahya Tekin ve beraberindeki çalışan Abdullah Semerci, Kayseri Yerel Haber Genel Yayın Yönetmeni Ali Türkaslan ile İnternet Haber Editörü Selahattin Karakoç'un yürüttükleri çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldılar. Oldukça samimi bir atmosferde geçen ziyaretin sonunda, Tekin ve ekibi, hatıra fotoğrafı çekmek için Kayseri Yerel Haber çalışanlarıyla bir araya geldi.

Mali müşavirler 81 ilde eş zamanlı olarak taleplerini dile getirdi Mali müşavirler 81 ilde eş zamanlı olarak taleplerini dile getirdi

Bu anlamlı ziyaret, iki kurum arasındaki iş birliğini daha da güçlendirmek ve iletişimi artırmak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. İletişim Başkanlığı Kayseri Bölge Müdürü Yahya Tekin, ziyaretin sonunda Kayseri Yerel Haber ekibine teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Editör: SELAHATTİN KARAKOÇ