İYİ Parti Melikgazi İlçe Başkanı Tuncer Küçük, yapılan çalışmalar ve gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Küçük, 600 bin nüfuslu 416 bin seçmeni olan Melikgazi ilçesinin seçime hazır olduğunu belirtti. Yerel Haber’den Selahattin KARAKOÇ’a bilgi veren İlçe Başkanı Tuncer Küçük, sahada seçmenlerle buluşturdukları adayları Sedat Kılınç’ı 31 Marttan başarıyla çıkacaklarının ve Melikgazi halkına çok daha güzel hizmet sunacaklarının altını çizdi.
“600 bin nüfus 416 bin seçmenle seçime hazırız”
Tüm teşkilatlarıyla seçime hazır olduklarını vurgulayan Küçük, “Bizler İYİ Parti Melikgazi teşkilatı olarak, bütün kademelerimizle bu seçimlere hazırız. Melikgazi ilçemizin şuanda 600 bin nüfusu 416 bin seçmeni olan yaklaşık 48 ilden büyük bir ilçedir. Biz teşkilat olarak 31 Mart seçimlerine hazırız” dedi.

Mali müşavirler 81 ilde eş zamanlı olarak taleplerini dile getirdi Mali müşavirler 81 ilde eş zamanlı olarak taleplerini dile getirdi


Yapılan Çalışmalar:
Teşkilat olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Küçük, “Melikgazi İlçe Teşkilatı olarak 58 adet mahallemizin heyetlerini oluşturup, ziyaretler yapılarak teşkilat oluşumumuzu tamamladık. Genel Başkanımızın emrettiği gibi ’Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız’ dedik ve bu kapsamda ilk günden itibaren çalışmalarımıza hız kesmeden devam ettik. Nitekim 31 Martta seçim yapılacağı açıklandı. Bu bağlam da; göreve geldiğimiz, günden itibaren çalışmalarımıza hız verdik ve büyük başarı yakaladık.  31 Mart seçimlerine az bir süre kala biz hazırlıklarımızı tamamladık. Sandık sorumlularımızı, okul sorumlularımızı eksiksiz olarak tamamladık. Biz seçime hazırız” dedi.
Haber-Selahattin KARAKOÇ

Editör: SELAHATTİN KARAKOÇ