Gürer: “5 bin liralık ikramiyeden tüm emekliler yararlanmalı” Gürer: “5 bin liralık ikramiyeden tüm emekliler yararlanmalı”

İYİ Parti Kayseri 2. Sıra Milletvekili Adayı Abdullah İlker Sungur, yarın gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri hakkında konuştu. Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in sayesinde seçim sürecine dahil olduğunu söyleyen Sungur, “Ekrem ve Mansur beyin oyuna sokulması Genel Balkanımız Meral Akşener’in sayesinde oldu. Dolayısıyla kazanılabilir bir portföy ortaya çizmiş olduk. Buradan arkadaşlara sadece sunu söyleyelim; Geçmiş olsun, aramızda kalmasın artık kazandık” diye konuştu.

Seçim süreci başladığı günden beri parti teşkilatı ve milletvekili adaylarıyla sahada çalışmaya devam ettiklerini belirten Sungur, “Biz seçim süreci başladığından itibaren bütün parti teşkilatlarımız, milletvekili adaylarımızla birlikte tam gaz, tam kadro sahadaydık. İlçe ilçe, belde belde, köy köy gezdik. Çarşı, pazar, esnaf, dokunmadık sıkılmadık el bırakmadık. Dolayısıyla sadece bize karşı olan değil, sadece Kayseri özelinde değil, Türkiye genelinde de İYİ Parti’ye ve Meral Akşener’e olan ilgi çok fazladır. 1 gün kaldı bunu hep beraber göreceğiz. Güneşli günlerin doğmasına sadece 1 gün kaldı” ifadelerini kullandı.