Kayseri Anadolu Makine Fuarı İçin Gün Sayıyor Kayseri Anadolu Makine Fuarı İçin Gün Sayıyor

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Yeniden Refah Parti'nin İncesu Belediye Başkan adayı olan Zekeriya Karayol, seçim çalışmaları kapsamında haftanın her günü İlçe merkezi ve mahallelerini ziyaret ediyor. Başkan adayı Karayol, Yeniden Refah Partisi İlçe yönetimi ve seçim çalışma ekibiyle birlikte eş güdüm içerisinde çarşı esnafını ziyaret ediyor, vatandaşlarla buluşuyor, mahalle sakinleriyle bir araya geliyor. 
İNCESU’NUN HER SOKAĞINDA İZİMİZ VAR 
2014-2019 döneminde AK Parti’den İncesu belediye başkanlığı da yapan ve İlçeye başarılı hizmetler sunan Zekeriya Karayol, siyasi teşkilatın içinden gelen biri olduğunu hatırlatarak, 'Yaşadığımız ilçemizdeki her bir sokağında izimiz var, dostlarımız var, arkadaşlarımız var. Bir ve beraber olursak, bir duvarın tuğlaları gibi kenetlenirsek, birbirimizi desteklersek Allah’ın izniyle İncesu Belediyesini kazanacağız ve hep beraber bu millete hizmet edeceğiz' diye konuştu. 
KARAYOL’A İNCESU’DA YOĞUN İLGİ 
Partisinin İncesu teşkilatından çok çalışma sözü alan Başkan Adayı Karayol, İncesu esnafı ziyaret etmeye, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Yeniden Refah Partisi İncesu Belediye Başkan Adayı Zekeriya Karayol, yoğun ilgiyle karşılaşıyor. İncesu’da rakiplerine oranla iddialı olan Karayol’a Vatandaşlar ve esnaflar büyük ilgi gösteriyor. Karayol, seçime yönelik siyasi çalışmalarını aralıksız olarak gerçekleştirmeye devam ediyor.

 
Haber - Selahattin KARAKOÇ

Editör: SELAHATTİN KARAKOÇ