Meteoroloji 7'nci Bölge Müdürlüğü, 5 günlük hava tahmin raporunu açıkladı. 14-18 Mart 2022 tarihlerini kapsayan hafta içinde Kayseri'de sıcaklığın en yüksek 2 dereceyi, en düşük ise sıfırın altında eksi 12 dereceyi görmesi bekleniyor. Kent merkezi ile ilçelerde 16 Mart Çarşamba gününe kadar kar yağışının hafif bir şekilde sürmesi, Çarşamba günü ilçelerde havanın parçalı bulutlu olması öngörülüyor. Perşembe ve Cuma günleri ise kar yağışlarının yeniden kendini göstereceği tahmin ediliyor.

ERCİYES’TE KAR YAĞIŞI DEVAM EDECEK

Erciyes Kayak Merkezi'nde hafta içi havanın kar yağışlı olmaya devam edeceği tahmin ediliyor. Erciyes'te termometrelerin bu hafta içi en yüksek 1 derece, en düşük eksi 17 dereceyi görmesi bekleniyor.

İLÇELERDE HAVA DURUMU

İlçelerde sıcaklık değerlerinin en düşük eksi 15 dereceyi, en yüksek ise 3 dereceyi göstereceği tahmin ediliyor. Buna göre bu hafta Akkışla'da en düşük eksi 11, en yüksek sıfır derece; Bünyan'da en düşük eksi 12, en yüksek sıfır derece; Develi'de en düşük eksi 10, en yüksek 1 derece; Felahiye'de en düşük eksi 15, en yüksek eksi 1 derece; Hacılar'da en düşük eksi 12, en yüksek eksi 1 derece; İncesu'da en düşük eksi 13, en yüksek eksi 1 derece; Özvatan'da en düşük eksi 14, en yüksek eksi 1 derece; Pınarbaşı'nda en düşük eksi 12, en yüksek eksi 1 derece; Sarıoğlan'da en düşük eksi 12, en yüksek sıfır derece; Sarız'da en düşük eksi 12, en yüksek eksi 1 derece; Talas'ta en düşük eksi 13, en yüksek 1 derece; Tomarza'da en düşük eksi 11, en yüksek sıfır derece; Yahyalı'da en düşük eksi 10, en yüksek 3 derece; Yeşilhisar'da ise en düşük eksi 10, en yüksek 2 derece olması bekleniyor. (1HA)

Editör: Haber Merkezi