8 Şubat'ta Erciyes Kültür Merkezi'nde düzenlenecek konserin iptal olduğunu duyuran Demet Akalın, "Konserim SOLD-OUT olmasına rağmen, organizatör firmanın ödeme yapmaması sonucu iptal olmuştur" dedi.

Ülker, “Büyükşehir Belediyesi’nin depreme önem vermediğini Afet İşleri Daire Başkanlığı’na verdiği bütçeden anlıyoruz”
Ülker, “Büyükşehir Belediyesi’nin depreme önem vermediğini Afet İşleri Daire Başkanlığı’na verdiği bütçeden anlıyoruz”
İçeriği Görüntüle

Ünlü pop sanatçısı Demet Akalın, 8 Şubat tarihinde düzenlenecek Erciyes Kültür Merkezi konserinin organizatör firma tarafından ödeme yapılmaması sebebiyle iptal edildiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Akalın, "DM'den inanılmaz şok mesajlar geliyor. Diğer şehir dışından da bilet alanlar olmuş. Benim mağdur olduğum kadar siz de mağdur olmuşsunuz ama Okan Bey Pazartesi günü yeni bir oluşum yapıp kendimiz yapacağız. Geleceğiz Kayseri'ye. Kafasını kıracağım birilerinin" ifadelerini kullandı.

Akalın, hayranlarından bilet iadesi yapmaları gerektiğini belirterek; "Kayseri Erciyes Kültür Merkezi konserim SOLD-OUT olmasına rağmen, organizatör firmanın ödeme yapmaması sonucu iptal olmuştur. Bilet paralarınızı biletinal firmasından lütfen iade isteyin" diye konuştu.

SOLD-OUT NEDİR?
Sold-out kelime kalıbı, ücretli olarak düzenlenen etkinlik, konser ve programlar için yapılan bilet satışlarının tamamlandığını ve biletlerin tükendiğini ifade eder.