Sezonun 19’uncu haftasında oynanan müsabakaların ardından PFDK’ya sevk edilenler açıklandı. Kayserispor  “saha olayları” ve “çirkin ve kötü tezahürat” kulüp başkanı Ali Çamlı ise, “sportmenliğe aykırı hareketi ” ve “ hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar” nedeniyle PFDK’ya sevk edildi. 

Kayseri’de Sıcaklıklar Artıyor Kayseri’de Sıcaklıklar Artıyor

KAYSERİSPOR Kulübü’nün 07.01.2024 tarihinde oynanan MONDİHOME KAYSERİSPOR-EMS YAPI SİVASSPOR Trendyol Süper Lig müsabakasındaki“ çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca ve “ saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

MONDİHOME KAYSERİSPOR Kulübü Başkanı ALİ ÇAMLI ’nın aynı müsabaka sonrası medyaya yapmış olduğu beyanlarında yer alan “sportmenliğe aykırı hareketi ” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 36. maddesi uyarınca ve “ hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Editör: SELAHATTİN KARAKOÇ