Partiye ait seçim hizmetlerinde kullanılan ATA 38 Hizmet Aracı’nın üzerinde, Eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na ait poster halen duruyor. Yerine yeni genel Başkan Özgür Özel’e ait neden poster konulmadı?


Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)’de 4 Kasım’da yapılan 38’inci Kurultayında gerçekleşen değişimin ardından, Ülke genelinde CHP örgütlerine ait tüm mekânlarda, araç-gereçlerde değişimin izlerine rastlanırken bu değişim Kayseri’de il yönetiminde halen olmadı?  


Genel Başkanın değişiminin ardından örgütlerinde bu değişime uyum sağlamaları beklenirken, Kayseri İl örgütünde bu değişimin halen Gerçekleşmemiş olması partilileri çileden çıkarmış durumda. Nedeni ise CHP’deki Genel Başkanın değişiminin ardından halen Eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na ait posterlerin kaldırılıp yerine yeni Genel Başkanı Özgür Özel’in posterinin konulmaması?


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Merkezinde yaşanan bu durumu görenler” Genel Başkan değişti ancak, İl Yönetimi bu değişiminin farkında değilmiş gibi davranıyor. Değişmesi gerekenleri değiştirmiyor, bizler bunu merak ediyoruz.. “

Tavuk Eti İhracatına Sınırlama Getirildi Tavuk Eti İhracatına Sınırlama Getirildi

Haber- Selahattin KARAKOÇ

Editör: SELAHATTİN KARAKOÇ