Yasadışı keklik avına Suçüstü Yakalama Yasadışı keklik avına Suçüstü Yakalama

İYİ Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç, Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınında Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Bayram’ın sorularını yanıtladı.
Melikgazi ilçesinin İldem, Beyazşehir ve Anbar’ına kadar birçok semtinde faaliyetler gösterdiğini, bu semtlerin her sokağını ve caddesini iyi bildiğini vurgulayan Kılınç, “Melikgazi’deki semtlerimizin esnafını, halkını da gayet iyi tanıyan birisiyim. Bu noktada bir siyasetçi olarak değil, iş insanı olarak Kayseri’nin kültürel, sanatsal faaliyetlerine de hep destek olmaya, katkı sağlamaya gayret gösterdik. Bu sebeple halkımızın karşısına farklı bir aday profiliyle çıkıyorum. Seçim sürecinde de kimseyle kişisel tartışmaya girmeyeceğiz, bizim için en önemli olan konu halkımıza ne kazandıracağımızdır. Projelerimizi hayata geçirme hususunda da elimizden gelen ne varsa ortaya koyacağız” dedi.
Kazandıkları takdirde sosyal belediyecilik anlayışını benimseyeceklerini ifade eden Kılınç, “Bir vatandaşımız, çocuğunun okulu için harçlık veremiyorsa bu durum şahsım adına çok büyük bir problemdir. Melikgazi’deki hiçbir çocuğumuzu okula aç göndermeyeceğiz, hiçbir vatandaşımız geçim sıkıntısı çekmeyecek. Melikgazi Belediyemiz, hiçbir zaman kaynak aramayacak çünkü öyle projelerimiz var ki dünyada ses getirecek endüstriyel projelerle sürekli kaynak üreten bir belediye olacak. Kayseri’de iyi belediyeciliğin nasıl yapıldığını göstereceğiz” şeklinde konuştu ve siyasetin yeni bir nefese ihtiyacı olduğunu ifade ederek adaylar arasında proje bazlı yarışılması gerektiğini söyledi.

Editör: SELAHATTİN KARAKOÇ