Kayseri’de bugün borsa ve odalarda meslek komite seçimi yapılıyor. KAYSO, Kayseri Ticaret Odası (KTO) ve KTB’nin meslek komitelerinde adayların listeleri yarışıyor.
Özel bir düğün salonunda gerçekleştirilen KTB komite seçimi, tek aday olması nedeniyle sakin devam ediyor. Oy kullanmasının ardından KayseRadar mikrofonlarına konuşan mecvut başkan Recep Bağlamış, rahat değil, heyecanlı olduğunu söyledi. İyi hizmet ettiklerine inandığını belirten Bağlamış, “Biz 2018’de göreve geldiğimizde üyelerimizle projelerimiz vardı. 4,5 yıldır da iyi hizmet ettiğimize inanıyoruz. Tabi bugün de bunun göstergesi, üyelerimizin teveccühleri. Aslında bizim karşımıza rekabet etmeye çıkmadılar. Sebebi, üyelerimiz bizim yapmış olduğumuz çalışma ve gayretlerden olağan üstü memnunlar. Bundan dolayı aday olmadılar. Bizim özellikle talip olmamızın sebebi gayretliyiz, genç ve dinamiğiz. Bu 4,5 yıllık hizmetimizi bir çıta daha artırarak yeni dönemde de hizmet etmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.
KTB Meslek Komite seçimi oy verme işlemi saat 17.00’ye kadar sürecek. Daha sonra oy sayım işlemine geçilecek. Sonuçların akşam saatlerinde belli olması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi